Hoe ziet een sessie eruit?

 

Bij Zoutkamer IJlst bieden we sessies van 45 minuten aan in onze zoutkamer. Bij binnenkomst zult u merken dat de omgeving u als vanzelf doet ontspannen. De temperatuur in de kamer wordt aangenaam gehouden op ongeveer 22 graden Celsius. Voor uw comfort en gemak raden we u aan om tijdens uw bezoek aan de zoutkamer comfortabele, loszittende vrijetijdskleding te dragen. Als u specifieke huidproblemen wilt behandelen, dan dienen de te behandelen lichaamsdelen in direct en open contact te staan met het zout.

Zodra u plaatsneemt in een van onze stoelen, zult u merken dat de halogenerator de ruimte vult met vernevelde zoutdeeltjes. Dit kan er enigszins 'mistig' uitzien, maar dat is volkomen normaal. Terwijl u ontspant, zult u de medicinale zoutdeeltjes inademen, wat een gunstig effect heeft op uw luchtwegen en huid. Houd er rekening mee dat er wat zout op uw kleding kan komen.

Na elke sessie worden alle stoelen in de zoutkamer grondig schoongemaakt en wordt de ruimte geventileerd om te zorgen voor optimale hygiëne en veiligheid voor onze gasten.

Onze privézoutkamer is inmiddels geopend ,
en kan apart online worden geboekt op de afsprakenpagina. Hier kunt u met maximaal twee personen genieten van een sessie. In deze ruimte heeft u uw eigen kleedruimte en aparte zoutkamer, waardoor uw privacy volledig gewaarborgd is. Het tarief voor deze privézoutkamer is hetzelfde als voor onze reguliere zoutkamer. 
 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.