BOEK NU ONLINE!

Uw eerste sessie is gratis en vrijblijvend

ASTMA


Heeft u last van astma en wilt u op een natuurlijke manier uw klachten verminderen? Dan is halotherapie wellicht iets voor u. Bij Zoutkamer IJlst kunt u terecht voor deze therapie die gebaseerd is op het inademen van zoutdeeltjes in een zoutkamer.

Wat is astma?

Astma is een chronische aandoening van de luchtwegen die kan leiden tot benauwdheid, hoesten en een piepende ademhaling. Voor mensen met astma kan dit erg vervelend zijn en invloed hebben op hun dagelijks leven. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk om de symptomen van astma te verminderen, waaronder halotherapie.

Halotherapie en Astma:

Een bezoek aan de zoutkamer zal de astma niet genezen, maar kan de klachten wel aanzienlijk verbeteren. Halotherapie (zoals het bezoek in de zoutkamer officieel heet) zorgt ervoor dat het slijm makkelijker oplost. Hierdoor kunnen astmapatiënten dieper in- en uitademen en het slijm makkelijker ophoesten. Vastzittend slijm ophoesten is erg vermoeiend, maar door halotherapie wordt het makkelijker om dit te doen. Hierdoor is er vaak een toename in energie waar te nemen en zien we ook vaak dat de kwaliteit van de nachtrust toeneemt.
Tijdens een halotherapie sessie wordt de lucht in de zoutkamer verrijkt met microscopische zoutdeeltjes. Door het inademen van deze deeltjes, bereiken ze de luchtwegen en zorgen ze voor een natuurlijke reiniging van de luchtwegen. Hierdoor worden de slijmvlieslagen in de luchtwegen verminderd en neemt de zwelling van de luchtwegen af. Hierdoor kan de lucht beter door de luchtwegen stromen en kunt u beter ademhalen.

De kracht van zout:

Zout heeft een aantal bijzondere eigenschappen die kunnen helpen bij astma en andere luchtwegaandoeningen:


  • Remt ontstekingen
  • Doodt aanwezige bacteriën en virussen
  • Reinigt de luchtwegen
  • Lost overtollig slijm op
  • Maakt het makkelijker om slijm op te hoesten
  • Helpt bij het opbouwen van weerstand
  • Vermindert benauwdheid en geeft meer lucht
  • Kan de vitaliteit doen toenemen


Maak een afspraak:

Wilt u zelf ervaren wat halotherapie voor uw astma kan betekenen? Maak dan een afspraak bij Zoutkamer IJlst. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend, dus waarom zou u het niet proberen? Een afspraak maken gaat gemakkelijk online via onze website. Wij heten u van harte welkom!


Ervaringsverhaal 

"Ik had vanmorgen knap last van mijn longen, maar heb geen extra medicatie genomen omdat ik benieuwd was wat het effect van de Zoutkamer was. En ik moet eerlijk zeggen ik voel me nu super goed."

Ervaringsverhaal : 

"Ik heb al jaren last van astma en gebruik dagelijks medicatie. Sinds ik halotherapie volg bij Zoutkamer IJlst, merk ik dat ik minder medicatie nodig heb en minder benauwdheidsklachten heb. Ik kan het iedereen met astma aanraden."

Zoutkamer ijlst

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.