BOEK NU ONLINE

De eerste sessie is gratis èn vrijblijvend!


Restklachten na Covid-19 Na het doormaken van een Covid-19 (Corona)-infectie, kunnen restklachten het dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. Kortademigheid en een benauwd gevoel, vermoeidheid, slecht slapen en een verminderde longinhoud zijn veelvoorkomende klachten. Deze klachten kunnen niet alleen fysieke beperkingen met zich meebrengen, maar ook mentaal belastend zijn.


Het is begrijpelijk dat mensen die last hebben van deze restklachten op zoek gaan naar manieren om hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. 


Hoewel er nog veel onduidelijkheid is over de behandeling van post-Covid-19 klachten, hebben we in de zoutkamer al een aantal veelbelovende resultaten gezien.
Het zoute klimaat in de zoutkamer zorgt ervoor dat de longen zich kunnen herstellen en de restklachten duidelijk verminderen. Dit komt doordat de zoute lucht het slijmvlies van de luchtwegen reinigt, de ontstekingsreactie in de longen vermindert en de bacteriën doodt die zich daar hebben genesteld. Het is belangrijk op te merken dat dit geen genezende behandeling is, maar een aanvullende therapie die de symptomen van post-Covid-19 klachten kan verlichten.


De reactie op deze therapie kan bij iedereen anders zijn en we kunnen geen garanties bieden. De behandeling van post-Covid-19 klachten vereist een multidisciplinaire aanpak met medisch toezicht en gepersonaliseerde behandelingen. Als u besluit om de zoutkamertherapie te proberen, kunt u een afspraak maken die gemakkelijk online kan worden gemaakt. De eerste sessie is gratis en vrijblijvend, dus waarom niet? Dit kan een goede manier zijn om te kijken of de therapie iets voor u is en of het een positieve invloed heeft op uw restklachten.

 

Ervaringsverhaal

 We ontvingen een dame die na haar infectie last had van benauwdheid en na haar besmettelijke periode bleef deze klacht. Ook 's nachts speelde dit haar behoorlijk parten, want door benauwdheid en bijbehorende pijn kon ze niet op haar zij slapen. Haar slaap, nodig om te herstellen, was niet optimaal. Toen ze haar stage weer oppakte, moest ze na een halve dag weer 4 uren op bed.
Ze werd getipt over Zoutkamer IJlst en besloot het te proberen 'baat het niet dan schaadt het niet en ik zou graag willen dat ik weer meer lucht heb en meer kan doen'.
Na haar 1e bezoek kon ze direct weer op haar zij slapen, een enorme verlichting! Ook haar benauwdheid overdag verminderde, ze kwam nog 3 keer in de zoutkamer en merkte dat al haar klachten verdwenen. Ze deed het nog wel rustig aan en pakte na 1,5 maand het fietsen naar haar bijbaantje weer op. Hierbij merkte ze dat ze kortademig werd en ze besloot om weer een bezoek aan de zoutkamer te brengen. Ook nu was er direct verlichting, de klachten verdwenen. Inmiddels bouwt ze al haar activiteiten weer op. Ze is van plan om weer een bezoekje aan de zoutkamer te brengen, als ze door het oppakken van haar leven weer klachten gaat ervaren.
 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.