Waarom een Zoutkamer?

Wij, van Zoutkamer-IJlst, hebben een passie om mensen te helpen. Bij een familielid dat al jaren kampte met hoestproblemen, zagen wij de positieve effecten van een zoutkamerbezoek. Omdat veel mensen luchtwegproblemen hebben, is het onze wens om hen de gunstige effecten van een zoutkamerbezoek aan te bieden. Niet alleen luchtwegproblemen, zoals astma, bronchitis en COPD, maar ook huidklachten, zoals psoriasis en eczeem, kunnen verlicht worden door een bezoek aan onze zoutkamer.

Kom het zelf ervaren!

Zodra u de zoutkamer binnenstapt, komt u in een ruimte waar u automatisch ontspant. Nadat u plaatsneemt in één van onze comfortabele stoelen, zult u snel merken dat de halogenerator de ruimte vult met vernevelde zoutdeeltjes. Hierdoor lijkt het enigszins 'mistig'. Het medicinale zout wordt ingeademd, wat een positief effect heeft op zowel de luchtwegen als de huid die aan dit microfijne zout wordt blootgesteld.

Halotherapie

Het Griekse woord 'Halos' betekent 'zout'. Daarom wordt onze therapie ook wel zouttherapie genoemd. Het is een 100% natuurlijke en medicijnvrije behandelmethode. Halotherapie werkt effectief bij aandoeningen van de luchtwegen en de huid. De halogenerator vermaalt het farmaceutische zout tot microgrootte, waardoor het makkelijk in te ademen is en effectief werkt. Er ontstaat een perfect microklimaat voor mensen met huid- en/of longaandoeningen in de zoutkamer, met de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en gecontroleerd zoutgehalte, wat ideaal is voor een goede sessie.

De behandeling

Elke behandeling (sessie) in de zoutkamer duurt 45 minuten en kost €32,00 per sessie. Omdat de therapie zich kan uitstrekken over meerdere sessies, wordt de prijs per sessie lager wanneer er vaker van de zoutkamer gebruik wordt gemaakt.

Benieuwd naar halotherapie?

 Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina, of bel ons op het nummer 0621153637. U kunt ook een appje sturen naar dit nummer. De eerste sessie is gratis en vrijblijvend. Klik op 'nu boeken' of neem contact met ons op via e-mail ([email protected]). We heten u graag welkom in onze zoutkamer. 


 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.