Waarom een Zoutkamer?

Wij van Zoutkamer-IJlst, hebben een passie om mensen te helpen. Bij een familielid dat al jaren kampte met hoestproblemen, zagen wij de positieve effecten van een zoutkamer bezoek. Omdat veel mensen luchtwegproblemen kennen, is het onze wens om hen de gunstige effecten van een zoutkamer bezoek aan te bieden. Niet alleen luchtwegproblemen, zoals astma, bronchitis en COPD, maar ook huidklachten, zoals psoriasis en eczeem kunnen verlicht worden door een bezoek aan onze zoutkamer.

Ervaar het zelf!
Zodra u de zoutkamer binnenstapt komt u in een ruimte waar u automatisch gaat ontspannen. Nadat u heeft plaatsgenomen in één van de comfortabele stoelen zult u snel merken dat de halogenerator de ruimte vult met vernevelde zoutdeeltjes. Daardoor lijkt het enigszins 'mistig'. Het medicinale zout wordt ingeademd. Dit heeft niet alleen een positief effect op de luchtwegen, maar ook op de huid die aan dit microfijne zout wordt blootgesteld.

Halotherapie
Het Griekse 'Halos' betekent 'zout'. Daarom wordt onze therapie ook zouttherapie genoemd. Het is een 100% natuurlijke en medicijnvrije behandelmethode. Halotherapie werkt effectief bij aandoeningen van de luchtwegen en de huid. De halogenerator vermaalt het farmaceutische zout tot microgrootte. Hierdoor is het makkelijk in te ademen en werkt het effectief. Er ontstaat een perfect microklimaat voor mensen met huid en/of longaandoeningen is te vinden in de zoutkamer. Met de juiste temperatuur, de goede luchtvochtigheid en het gecontroleerde zoutgehalte is het de ideale balans voor een goede sessie.

De behandeling
Elke behandeling (sessie) in de zoutkamer duurt 45 minuten. De prijs van één enkele behandeling bedraagt € 32,00. Omdat de therapie zich kan uitstrekken over meerdere sessies, wordt de prijs per sessie lager wanneer er vaker van de zoutkamer gebruik wordt gemaakt

Benieuwd geworden naar halotherapie?
De eerste sessie is gratis èn vrijblijvend. Klik op nu boeken of neem contact op via
e-mail (contact@zoutkamer-ijlst.nl). U mag ook bellen of een appje sturen naar 0621153637. Van harte welkom!