BOEK NU ONLINE

Uw eerste sessie is gratis èn vrijblijvend!

Eczeem


 

Eczeem is een verzamelnaam voor een groot aantal heel verschillende huidaandoeningen. Vaak is de oorzaak van veel vormen onbekend. De meeste vormen van eczeem zorgen voor jeuk en dit is iets wat de slaap of het dagelijks leven behoorlijk kan beïnvloeden. Eczeem kan gepaard gaan met allergieën of langdurig/veelvuldig contact met irriterende stoffen.
Symptomen van eczeem zijn vaak een combinatie van rode huid, bultjes, schilfers, (extreme) jeuk en blaasjes.

Halotherapie en eczeem:

  • De huid wordt rustiger;
  • Roodheid verdwijnt;
  • Verzachten en egaliseren van de huid;
  • Verwijderen van bacteriën;
  • Verkleining van de kans op ontstekingen aan de huid;
  • Verdwijnen van jeuk.


Ervaringsverhaal:

We ontvingen een jongedame die 's nachts ineens last had gekregen van eczeem. Ze wilde zo snel mogelijk verlichting en thuis kwamen ze op het idee om te vragen of er nog plek was in de zoutkamer! Dit was het geval en dus kon ze dezelfde middag nog terecht.
Ze vertelt: 'Toen ik in de zoutkamer ging, had ik veel jeuk en het deed er pijn van. Ook waren mijn vingers opgezet en had ik rode plekken op mijn handen en armen. Ik wilde er graag vanaf! Gelukkig kon ik snel naar de zoutkamer. Toen ik erin zat, ging mijn jeuk al weg en dat was direct al fijn! Nadat ik 45 minuten in de zoutkamer had gezeten, zag ik dat mijn vingers niet meer opgezwollen waren en de plekken werden al flink minder. Hier was ik al erg blij mee! Toen ik een uurtje thuis was, waren alle plekken helemaal weg. Ik kon het bijna niet geloven, maar het was echt zo!'


Sessies:

Hoeveel sessies heeft u nodig? Voor een grote effectiviteit adviseren wij in het begin twee tot drie sessies per week. Vaak is er al snel verlichting merkbaar. Afhankelijk van de oorzaak is het hierna vaak nodig om een aantal onderhoudssessies te plannen. Dit kan variëren van 1-4 keer per maand.

Boek een sessie

Bij ons kunt u in alle privacy gebruik maken van halotherapie voor uw eczeem. Naast een aparte omkleedruimte bieden wij ook een privé zoutkamer die u apart kunt boeken op onze afsprakenpagina. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend, en u kunt gemakkelijk online boeken. 

 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.