BOEK NU ONLINE

De eerste sessie is gratis èn vrijblijvend!

Psoriasis


 
Psoriasis, ook wel bekend als zilverschub of schub(ben)ziekte (psoriasis vulgaris), is een veelvoorkomende en chronische auto-immuunziekte die erfelijk is en niet besmettelijk. Bij psoriasis vindt er een versnelde deling (proliferatie) van hoorncellen in de opperhuid plaats, terwijl de rijping (differentiatie) van deze cellen verminderd is. Hierdoor wordt het afschilferingsproces verstoord en ontstaat er lokaal een overmatige aanmaak van huidcellen met schilferige en schubbige plekken als gevolg. Hoewel psoriasis voornamelijk tot uiting komt in de huid, is het een auto-immuunziekte die ontstaat door een ontregeling van het immuunsysteem.

Halotherapie kan helpen bij psoriasis.


Het verhoogt de weerstand, verbetert de doorbloeding en het zuurstoftransport, gaat ontstekingen tegen en vermindert bacteriële infecties, jeuk en roodheid van de huid. Bij onze zoutkamer hebben wij een aparte omkleedruimte en een privé-zoutkamer waar u in alle privacy kunt zitten. U kunt deze kamer apart boeken op de afsprakenpagina van onze website.

Hoeveel sessies moet ik volgen?

Om de beste resultaten te behalen, adviseren wij u om twee tot drie sessies per week te boeken gedurende een langere periode, met vervolgsessies. De frequentie van de sessies is afhankelijk van de ernst van uw aandoening.

Boek een sessie

Boek nu uw privé-zoutkamer en geniet van optimale privacy. In onze privé zoutkamer heeft u alle rust en privacy om de behandeling te ondergaan en uw huid direct in contact te brengen met de zoute lucht. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend, en u kunt gemakkelijk online boeken via onze website. 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.